fredag 28 januari 2011

Saker att bli slagen i ansiktet med: Del 3

Efter säkert bra stund av high fives, hoppande, glädjevrål och Jimmy som avlossade säkert ett halvt magasin i taket för att fira hur otroligt badass JD-episoden var för alla inblandade var det åter min tur i stolen.


Värktyg #3: Hälleflundra



Inspirerad av Monthy Pythons odödliga sketch "Fiskdängardansen" tänkte vi testa Hälleflundrans faktiska effektivitet i handgemäng.

Tyvärr verkade fisken svår att få något egentligt grepp om, och Crang var även oförmögen att producera någon faktiskt vrede med den i händerna.

Efter en stunds krånglande och skarp nedåtgående kurva i förolämpningskvalité började Jimmy blåsa okontrollerat i visselpipan som vi av någon dum anledning lät honom ha i sin roll som domare. Skrikandes och blåsandes i pipan klargör han hur uttråkad han är och Crang måste skärpa sig innan han delar ut röda kort till alla. Till slut verkar Crang bli så irriterad på Jimmy att han i ren vilja och frustration svingar fisken i full fart mot mitt ansikte.

Slaget kommer, och förutom att fjällen river lite på kinden känns det knappast mer än som en blöt örfil. Det, och att jag luktar lite fisk. En pinsam tystnad sänker sig över källaren, och vi båda skäms. Hälleflundrans användningsområde sträcker sig till brittiska komedisketcher, och den som bär med sig en fisk till en fight gör automatiskt alla till förlorare.
0/5

//Omen22

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar