onsdag 31 augusti 2011

SFB testar djur Dielen Drei

Delfin 7/7

Yeah you heard me! FRIGGIN DOLPHIN! Delfinen är kanske peaken på den kulinariska upplevelsen allt som allt. För de första! Det är en fisk, jag skiter i om den inte lägger ägg och behöver luft för att andas, om den inte vore en fisk skulle den inte simma hela tiden och heller inte ha fenor, den skulle ha haft päls, sälen är ingen fisk, den har päls, faktum är att delfinen är så jävla mycket fisk att den späcker the fishcontinuem och blir köttfisk. Men på tallriken är den trådig som kött och så mör att man kan äta den med sugrör. Den är otroligt vacker och framför allt väldigt intelligent, det känns i smaken, det ända som toppar smaken av den är den känslan man får efter, man känner sig lite kriminell, det är bara för bra liksom! Typ som när man förlorade oskulden eller .... ja, som när man åt Delfin för första gången.

Omen22 Second Opinion - 7/7

Att äta världens näst intelligentaste djur är en sjuk empowerment, och manifesterar verkligen en själv som toppen av näringskedjan. Men delfiner är även det enda djur förutom människan som mördar bara för kul vilket är fett brutalt.

Get - 3/7

Geten är märklig, den skall egentligen inte ätas, den ska bara rakas och mjölkas för bomull och feta ost. Men dödar man den kan den bli mat. Den är lila i köttet som en älg men den har helt andra horn. Det är magert och salt men ganska gott. Detta smakade jag lagat som norsk julmat kallad pinnekött och som hem gjord korv, vid samma sittning.

Omen22 Second Opinion: 3/7

Geten är ungefär fårets motsvarighet till tjur. Den är en äventyrare, som utforskar skog, mark, och är ett berg ivägen kan de inte vila förrän de besegrat det och pissat ner på alla mindre kapabla arter från toppen. I tidernas begynnelse var det en ensam getaherde som var alldeles för ful för att få ligga, och i sin desperation charmade han omkull sin snyggaste gethona och förenades med henne i månskenet. För detta brott mot naturen straffade gud oss med Djävulen. Det är därför djävulen är skitkåt, och ser ut typ som en Get. Synd bara att geten smakar förjävligt.



Kräftor
- 4.5/7

Kräftor är som en havs skorpion utan tagg på svansen. Den är cool som fan innan den blir kokt, helt svart med pansar på kroppen kryper på havsbotten som ett stealth plan, tyst, ensam. Med små själ-lösa svarta små knappar till ögon letar den bara någonting den kan nypa med sina klor. Den dör alltid en krigares död då den kokas levande, alla kräftor kommer till valhalla. När det kommer till smaken är arslerna goda, resten är inte lika fett, men kräftor serveras med sprit och äts under ett stadigt ökande rus då man dricker en nubbe varje gång man tar en ny kräfta, bestick? du får en tång! och äter resten med händerna, du bryter, knäcker och suger kroppen tom, det den tappar i smak tar den igen mer än väl på badass-ness.


Omen22 Second Opinion: 2/7

Kräftan, eller Hummerns lillebror, är som havsbottens kackerlacka. De har existerat i 30 miljoner år och kan leva ungefär en tredjedel av en människas genomsnittsliv, så en kräfta kan bli ett pålitligt husdjur för den som gillar sånt. Kräftan är en drygpitt som tycker sig vara mer än alla omkring sig. De går ständigt med hakan i vädret och beter sig som kungar på grund av deras blåa blod. I reaktion till den här oförtjänta självgodheten har vi börjat koka dem levande tills de får en klar nyans av socialdemokratiskt röd, vilket är en tradition som upprätthålls än idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar