tisdag 30 augusti 2011

SFB testar djur Delszkji Dwa

Gris 6/7
Grisen, Korvdjuret, Baconets moder är förutom källan till alla typer av fläsk extra ball för att den har ben och muskelstruktur som en människa. Det är det närmaste man kan komma till kannibal utan att bli satt i munkorg på en dra-maten ram. De har en ball knorr på både svans och kuk och de prducerar även insulin till TjockizZ så att han kan dricka öl, så high five till vår lortiga bondgårdsvän. Enda som håller grisen från en perfekt poäng är att de är feta, lata och smutsiga. Innan någon hävdar att grisar är renliga, vad fan ärjävla hygieniskt med att rulla runt i sin egen skit? Näe, visst.

Crang Second Opinion: 6/7
Grisen? Vart ska jag börja? Jag gillar att muslimerna och judarna har valt att låta all denna härliga fläsk-mat gå till alla andra, för jag gillar det som fan. Grisen är som kyckling fast
mycket bättre, det är trots populär tro VITTkött och jävligt onyttigt, grisen är ganska fett snål och sund i sig själv men det ordnar man lätt med sås och flöt, så räds ikke! fuck asiat wok och dra hellre på en liter peppar sås på grädde och smör som skulle en ko laktosintollerant och njut.



Omen22: Kyckling 3/7
Hönan suger för den är ett djur helt utan identitet. De säger att allt smakar som kyckling, men hur kan du vara säker på att kyckling inte bara smakar som allt annat?
Kycklingen är som en patetisk köttbit med skruvkork som knappt förmår mer än att springa i dråplig panikfort något prasslar i buskarna. Detta även efter man huggit nacken av dem. Själv äter jag som regel bara frigående höns, för om de är odlade i burar innebär det att deras död haft en mening.

Crang Second Opinion: 5/7
Helt ok. fyra femtedelar av den asiatiska kostcirkeln och där med också världens vanligaste mat, efter ris. Det är en fattigmans fredagslyx, det är något socialdemokratiskt över detta fjäderfä, massor med mat på, liten prislapp och stor variation, väldigt söta när dom är små men jävligt ointelligenta, alla fåglar som inte kan flyga kan ju bara dra åt helvete, utom pingviner.


Omen22: Kalkon 4/7
Kalkonen är som kycklingens homosexuella kusin. Ganska meningslös, men propps för att den har iaf en gnutta personlighet och självförtroende nog att svansa runt med en solfjäderröven.

Crang Second Opinion: 5/7
Kalkon är bra som fan. Den är en skitstor kyckling och faktiskt ganska aggressiv, den har också en liten karriär, den är med i South Park. Som Omen sägerär den också gay, its here, its queer, get used to it! Med solfjäder i bajsrosen och pungen på huvet jobbar den för gay-awerness, detta gör den till inte bara god mat utan också politisk förkämpe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar