måndag 12 september 2011

Frågelådan, en avhandling om idioter

Alla har vi nog nu i detta informations samhälle gett upp på vanlig klassisk kunskap och bara frågat google så fort något inte varit helt själklart för oss. Detta är på gott och ont, den någorlunda effektiva människan kan tänkas besvära google med relevant information som han behöver i tillexempel ett jobb sammanhang eller för ett tal eller helt enkelt lite skön källkritik till något han sett eller läst någonstans. Men sen ger också detta idioterna en anonymitet att fråga en fråga och få ett svar helt anonymt, vi kan inte längre peka finger och skratta åt dom eftersom vi inte vet vilka det är! Du kan leva med en idiot utan att veta om det! Den mest utbrädda idioten sitter bakom ett internet alias och frågar saker som han faktiskt borde veta eller bara ge fan i att fråga om, då han/hon inte tillbringar tiden med att ha underbett eller lyssna på Kanye West.

SFB har intervjuat google angående detta och så här svarar hon.

Crang - Är det inte jobbigt att massa idioter får ställa idiot frågor?
Google - Jo, de e de.

Här följer några exempel på frågor som aldrig borde ställts men jag ska göra mitt bästa för att sprida lite ljus över idiotens intellekt.



(om bilden e förliten så börja se bättre!)



Många bra här, de står emellan "Why are there jellyfish" eller "why are there so many ostriches"
men helt seriöst så undrar väl alla varför det finns Maneter? (e.g Jellyfish). Maneten är liksom vatten med konturer, den lever i vatten. Människan lever på land och är 60% vatten, haja hur många procent vatten en manet är!
Why are there so many ostriches? Det den här idioten ifrågasätter är inte strutsens existens utan antalet strutsar. Det är inte bristen på information som gör den här idioten till idiot utan helt enkelt frågan i sig. Man kan undra vad som driver en man till en sån fråga, kanske han är rädd för dom? Hur som helst så finns det så många strutsar för att dom är bra på att para sig och leva länge i tillegg till att man föder upp dom på farmar, och ingen annan än du verkar ha problem med detta så jag föreslår att du bara godtar strutsen som en del av ditt liv, hur stor den än må vara.


Se på fan! En vecka senare så är fortfarande frågan om Stutsar top 3! Jag har alltså inte manipulerat bild ett eller två, fan behöver ju inte ens fösöka vara rolig, det här skriver sig själv. -->

Vidare så har jag uppdagat att idioten sin anonymitet till trots kan kännas igen på öppen gata via några enkla kännetecken, dessa kännetecken är inte uteslutande för idioter. Så om man misstänker någon för att vara idiot måste man först prata med denne innan man skrider till verket. Idioten har ofta underbett, men det har också stephen hawking (uttalas Stiven "Hak"ing) och han är då rakt inte någon idiot. Han är illa klädd, kläderna är ofta fina men dom matchar inte varandra, men detta är inte heller vattentätt då det inte är säkert att idioten klär sig själv och sist men inte minst kan han ses på stadens gator jagandes duvor eller andra fjäderfän, detta är uteslutande en syssla reserverad för idioten så då är det bara att hugga till direkt!

Nu ska jag också ta tillfället i akt och be de underbetta och illaklädda om ursäkt på förhand men min information kommer inte från statistiska centralbyrån utan från klassisk tittning, Idioterna bor ofta på orter som är större en byarna men mindre än städerna, Ca Ljusdal.

*SPOILER* "why are there so many ostriches" är en grej från Family Guy som är populär på youtube. Detta upptäckte jag efter att jag skrivit detta eftersom jag är den okrönte konungen av källkritik, men jag tänker inte skriva om detta nu! Men helt ärligt handlade detta stycke mer om idioter än antalet strutsar runt om i världen.

1 kommentar:

  1. Resonemanget håller fortfarande, då Family Guy är idiotens tredje bästa favorithobby, självklart efter att jaga fjäderfän och lyssna på Kanye West.
    Detta är även varför idioten är så frågsam över strutsens antal, då strutsen med lätthet kan plocka ut ett öga på idioten om idioten försöker jaga den.

    SvaraRadera