fredag 26 augusti 2011

SFB testar djur delo uno


Crang says : Kossa - 5/7

Utmärkt krubb, får 5 av 7 för mångsidighet och bra smak, den passar i grytor och på grillar, stek, entrecotê och burgare, färs eller på pinne, spelar ingen roll. Kossan
har också jätte stora oskyldiga ögon och vackra mönster, detta gör den bara mer delikat. Det finns en anledning att man inte äter Marulk hur som helst, dom är skitfula.

O22: Second Opinion - 7/7
Den ger även mjölk, föder den ännu mer oskyldigt utsökta kalven, producerar läckert bondageläder och klipper gräset åt en. Perfekt ätdjur.


Crang says : Oxe - 6/7

Oxen kan man tro borde gå under ko, som Biff kött eller nåt men Oxen har lite övertag mot kossan, även om dom har många likheter. Dom är båda gräsätande nötkreatur som avlas för att ätas, dom är båda gjorda av kött och bor bägge på landet, faktum är att Kossan är Oxens fru. Men Oxen är ett stjärntecken, den är en man, den kallas ibland för Tjur då den medverkar i film eller sport evenemang (se "tjurfäktning" eller "tjuren Ferdinand") den har också gett utryck för att vara bestämd och lite arg, dvs Tjurig, men det diskuteras hurvida adjektivet "cool" egentligen härstammar från mellan sverige då man i en gammal pjäs skriven av Gösta Ekman den äldre använde ordet Kool eftersom kossorna bara står och chillar och tar de kool.

O22: Second Opinion - 1/7
En oxe är en kastrerad tjur. De säger att man är vad m
an äter, och jag är inte impotent.

Crang says : Fisk - 3/7

Fisk suger, det smakar ok men dom är fula och tråkiga, dom är ingenting som hitta nemo eller hajar som hajar. Jag vet att Fisk är en art och inte ett djur, faktum är att det är nästan sallad, man odlar fisk, man väger dom i kilon och ton inte i antall samt att det finns vegetarianer som med gott samvete äter fisk.

O22: Second Opinion - 4/7
Trots att fiskar är fula, slemmiga och man förevigt får leva med dess lukt på händerna ifall att man råkar röra vid en så krävs fisk för sushi. Och Sushi är typ godis, fast mat. Fast godis!



Crang says : Räkor 4/7

Räkor är egentligen ett kvalster som blivit för stort. Dom smakar skitbra ibland och är jätte äckliga ibland. Människor som gillar räkor äter dom gärna i drivor på bröd med citroner och garnityr på? Was´ up wit dat liksom?

O22: Second Opinion - 2/7
Palla äta insekter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar