tisdag 27 september 2011

I mustasche you a queshtion, but i´ll shave it for later

Mustachen, Mustashen, Mustachen, Mustaschen, Mustagen, Mustarsen och Mustars1. Ingen vet egentligen hur det stavas, lite som människan inte kan förstå Guds tal eller avbilda honom korrekt kan vi heller inte stava hans främsta attribut. Mustars, det är stavningnen SFB erkänner som den korrekta, till skillnad från svenska ordboken som skriver "MUSTACH(E) , MUSTAGE, se mustasch". Det är tydligt att även Den Svenska Akademien är kluven här.

I begynnelsen var Mustarsen i kombination med skägget ett skydd mot kyla har forskarna trott men detta förklarar inte varför man i tillexempel mellanöstern har skitmycket Mustars(och skägg). JO! DET GÖR DET VISST! Mustarsen och skägget håller kall luft ute när det är kallt och värmer ansiktet, och håller varm luft ute när det är varmt. Det gör ditt ansikte växelvarmt, typ som en orm. de ÄR så jävla bra.



I modern historia är Mustarsen mer än någonsin en status symbol och en naturens accesoar. Mannen gör Mustarsen lika mycket som mustarsen gör mannen.

Exempel 1
  • Tom Selleck
Du, lyssna på mig nu... Telefonjäveln är ju utan sladd?!


Mannen har gjort en jätte karriär på sin Mustars. Magnum PI är det han är mest känd för. Kom igen, hur bra är det egentligen? Det är bara Mustarsen som bär upp serien, och inget fel i det. Då han medverkar i Friends så kommer Joey och Chandler överrens om att Chandler kan få odla en Mustars och Joey får börja röka cigarr. Allt detta för att se mer ut som Tom Sellek. Det är på samma premiss som Magnum PI fick genomslag. Männen ville vara honom och kvinnorna ville vara med honom. Männen tänkte om dom bara kunde få en bråkdel av det pussy mountain han antagligen bestiger och få doppa fötterna i the ass river som han nyss har simmat i så skulle lyckan vara gjord.

Nu fölger mer bilder på Tom Selleck.

Hej bruden, jag är stenrik, kändis och förresten, såg du Mustarsen?


A Mansgaddo what Mansgaddo

Seriöst, ge oss andra en chans iallafall. Fittnylle.


Imorgon följer Lemmys Mustars!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar