fredag 7 maj 2021

Hur du förvandlar festen till ett äventyr (och överlever det) - Del 1

 

 NOTIS: Det här är guide i fyra delar. Här hittar du Del 1, Del 2, Del 3 och Del 4. Läs nån bit du finner intressant och tvinga dina vänner läsa de andra bitarna och berätta för dig om du inte orkar alla. Men eftersom du ändå klickar runt på bloggar kan du inte ha något så jävla viktigt för dig att du inte åtminstone kan läsa det här och faktiskt lära dig nåt.

Vi har alla varit där; suttit ensamma längst bak i mörkret av nån högljudd klubb, med en ljummen slatt i handen, kinden öm från kvällens tredje örfil och undrat om varje jävla fredag måste vara samma tråkiga repetition. Nästan som om att gå ut är att gå till jobbet en till gång, fast det halverar veckans inkomst och får dig må som en däckmönstrad skunk hela lördagen.

Det här är en guide utformad för att informera dig om trick och metoder för att förvandla din annars tråkiga öldimma till ett magiskt och spännande äventyr som kan beskrivas i prosa och sång år framöver.

Jag gissar att den typen av drägg som läser här inte är rädda för att få lite smuts på finskjortan (om ni ens äger en). Men till er som håller offentligt anseende högt; ditt namn i några polisregister kommer aldrig kosta mer än vad du får av att ha en bra historia.

Hursomhelst, du kan uppleva bägge utan någon större svärta vid ditt namn om du kommer ihåg att...

Del 1. ALLT kul händer efter 02.00.

Vad det innebär

Äventyret känner inga gränser. Det kan anta vilken form som helst och dyka upp i din dag som en vild ekorre genom ett öppet vardagsrumsfönster.

Men det normalt flyktiga äventyret verkar alltid som lättast att fånga efter klockan 02:00, då moral och sunt förnuft sen länge runkat klart och gått och lagt sig.

Alla historier du har hört om folk som slåss, deltar i äventyrliga sexlekar eller hamnar i fyllecell för att de gått in i fel dörr i trapphuset och slickar sin sovande granne i armhålan, är sådana som händer bara minuter efter tvåslaget.

Föreställ dig bara vad du kan bevittna eller ta del av om du bara håller ut några timmar till!

 

Bild tagen ögonblicket efter klockan 02:00:01 - Ögonblicket som tiden plötsligt slutade betyda något

Bild tagen med grabbarna klockan 02:00:01 - ögonblicket som tiden plötsligt slutade betyda något


Hur du överlever:

Det här är något som i sig själv inte är ett hot för din fysiska hälsa, men om du inte är försiktig (och förlorar förstånd och medvetande innan dess) är risken stor att det är dig och din situation alla gör till åtlöje dagen efter.

För att inte tala om hur baksmällan multipliceras av den omedelbara situation du finner dig i vid uppvaknandet. Speciellt beroende på vem du vaknar med, hur mycket kläder du har på dig samt var du finner, eller inte finner en kondom.

 

Var är ensamheten störst? Filosofer är oeniga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar