måndag 24 maj 2021

Hur du förvandlar festen till ett äventyr (och överlever det) - Del 3

 

 NOTIS: Det här är guide i fyra delar. Här hittar du Del 1, Del 2, Del 3 och Del 4. Läs nån bit du finner intressant och tvinga dina vänner läsa de andra bitarna och berätta för dig om du inte orkar alla. Men eftersom du ändå klickar runt på bloggar kan du inte ha något så jävla viktigt för dig att du inte åtminstone kan läsa det här och faktiskt lära dig nåt.

Del 3 - Tänk inte, bara gör det!

Vad det innebär:

Varje gång du befinner dig i en situation där du frågar dig själv huruvida du borde eller inte borde göra någonting ska svaret alltid vara Ja. Att du frågar dig själv överhuvudtaget innebär att det är en liten del av dig som tycker att det vore ashäftigt sno en golfbil, åka skidor i rulltrappan eller klä dig i gladpack och ägga polisbilar. Men det behöver inte ens vara så avancerat. Bara en så enkel sak som att sno en flaska jäger från bakom bardisken eller visa röven åt en bunt turister kan snabbt göra dig till en inspiration och hjälte i din sociala grupp.

Du ska inte bara ta chanser när de kommer. Du ska jaga rätt på de sjukaste idéerna, ta dem runt strupen och slå dem till oigenkännlighet enbart med vikten av dina enorma kulor. För, helt ärligt, ingen vill höra om gången du INTE drack toalettvin tills du kissade på dig och åt en levande bläckfisk.

Är du verkligen helt 100 på det här?

Hur du överlever:

Å andra sidan, om du spontant inte anser att du behöver fundera på saken bör du hålla hårt i den tanken. Men när dina vänner med maniska flin försöker övertyga dig att göra någonting du är osäker på är det ett tydligt tecken på att släppa vad du än har i händerna, springa hem och spika igen varje potentiell ingång till huset.

I dessa sammanhang är dina vänner känslokalla monster, och kommer hoppa som hungriga rovdjur på varje möjlighet att fästa ytterligare en värdighetsdödande händelse vid ditt namn.

Detta gäller förresten närsomhelst dina vänner visar entusiasm för vilken trivial syssla du än kan tänkas ta för dig. Det kan ligga en svart mamba i din tvättkorg för allt vad du vet. Dina vänner är aldrig entusiastiska när det gäller annat än dem själva. De är fan rövhål, och du borde sluta umgås med dem.

 Dina vänner efter att ha superlimmat toasitsen och du precis gått för att björna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar