måndag 17 maj 2021

Hur du förvandlar festen till ett äventyr (och överlever det) - Del 2

 

 NOTIS: Det här är guide i fyra delar. Här hittar du Del 1, Del 2, Del 3 och Del 4. Läs nån bit du finner intressant och tvinga dina vänner läsa de andra bitarna och berätta för dig om du inte orkar alla. Men eftersom du ändå klickar runt på bloggar kan du inte ha något så jävla viktigt för dig att du inte åtminstone kan läsa det här och faktiskt lära dig nåt.

Del 2 - Sup på nya ställen

Vad det innebär:

Visst, Biffens lägenhet är alltid ett trevligt ställe att supa på. Billigt att dricka, ni har nästan enbart trevligt sällskap, ni har nära tillgång all favoritmusik och all sjuk japansk djurporr ni kan tänka er (på internet).

Men seriöst, hur jävla lat, bekväm och fantasilös får man vara? Det finns en hel värld av aktiviteter som med framgång kan kombineras med alkoholintag.

Faktum är, få aktiviteter blir sämre av ett stadigt rus. Särskilt saker du aldrig gjort förr. Packa några flaskor och ta några hål på lokala golfklubben. Korka upp och gå ut i skogen. Halsa ner och besök det lokala konstmuseumet. Bestig en klättervägg. Gästa ett petting zoo. Gå på AA-möte.

Kika i lokaltidningen och ta reda på vad som händer på din ort. Och gör det. Fast PACKAD.

Det enda jag kommer på i skrivande stund som suger att göra full är typ att läsa, men vafan är du för pretentiös nolla som läser böcker sedan Japan gav oss TV-spelet? Vilket för övrigt också blir bättre när man super.

Till och med Mario kan supas snygg.

Hur du överlever:

Nyckeln till att klara sig från en handikappande olycka är att se till att du inte väljer en plats med alldeles för fysiskt komplicerad tillgång när du ska vingla därifrån senare på kvällen. Bra platser att undvika är till exempel höga höjder utan staket, som toppen på berg eller hustak. 

Var försiktig runt industriområden eller andra platser med osäkrad utrustning, som såg- eller stålverk, husbyggen eller någon kanske nån sorts knivbod. 

Håll dig borta från naturliga faror där du behöver ett fungerande minne, till exempel om du gått alldeles för djupt i skogen eller jagat nåt troll du trodde du såg i en grotta eller gruva. 

Slutligen, undvik också platser där din sociala kompetens och uppfattning av omgivningen är ett måste för att klara sig helskinnad, till exempel gränder i slummen, ett fängelses rastgård eller i en fascistdiktatur med pågående inbördeskrig.


Akta dig särskilt för nattöppna tatueringsstudios.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar